Bodø klatreklubbs Jan Erik Paulsen har takket ja til jobben som ny trener for juniorlandslaget, og NKF har skrevet følgende på hjemmesiden sin:

"Jan Erik Paulsen er ansatt som ny juniorlandslagstrener. Han skal starte 1. januar 2015 men vil være med i planleggingen av opplegget rundt juniorlandslaget.

Han er en svært ivrig klatrer og er aktiv både som sportsklatrer og buldrer. Isklatring, alpint, fjell og storvegger står også på menyen. Han er også engasjert i den lokale klubben i Bodø der han har ukentlig oppfølging og ledelse av klubbens satsingsgruppe.

Jan-Erik er NKF hoveddommer, er trener 2 og var senest i september reiseleder for Norges tropp til Europamesterskapet i buldring for junior i Arco. Ifm. nordisk tau for junior i København 6. desember vil han også være reiseleder.

Arbeidsoppgavene vil være planlegging(og oppfølging) av treningen og konkurranser til juniorlandslagsutøverne(i samråd med utøverne og lokal trener), planlegging og arrangering av samlinger i Norge og utlandet, planlegging og oppfølging av utøverne ifm. nordisk, EYC og mesterskap.

Juniorlandslagstreneren vil jobbe tett sammen med både NKF sin sportsjef og landslagstrener.

NKF er svært fornøyd med denne ansettelsen og ser frem til å ha Jan Erik i staben."

Fullstendig sak hos NKF

Også Avisa Nordland har fått med seg ansettelsen, les saken her

Hei alle sammen! 
 
Her kommer invitasjonen til Polarcupen i Kabelvåg 8.november.
 
  • Det blir som sagt avreise med hurtigbåt fra Bodø fredag 7. nov kl 18.00 til Svolvær, med retur tilbake søndag kl 16.00.
  • Overnatting i barnehagen rett ved hallen. Felles trening på søndag.
  • Påmelding innen tirsdag 4. november! 
  • Vi trenger at det er med noen voksne som kan ta ansvaret i barnehagen ved overnattingen. Anne Marthe og Stine kommer til å være i Kabelvåg under konkurransen, men overnatter ikke i barnehagen. 
  • Alle utgifter må dekkes av den enkelte. Vi har billig treningsavgifter og ingen loddsalg og dopapirsalg og pålagte dugnader, og derfor ikke økonomi til å dekke reisekostnader på Poalrcupen. Håper alle har forståelse for det. 
  • Hurtigbåten koster 366 kr t/r for barn og 732 kr t/r for voksne og sikkert noe midt i mellom for skoleelever? Alle må kjøpe billett selv, men jeg skal levere liste slik at de vet at vi kommer masse folk. 
  • Utgifter ellers er 50 kr i startavgift og 100 kr i overnatting (jeg melder inn felles fra Bodø klatreklubb). Ellers må hver enkelt ordne sin egen mat. 

Vi gleder oss til hyggelig og sosial helg med masse spennende og spenstige utfordringer både på tau og buldring :D

 

Hilsen Stine og Anne Marthe   

NM i buldring gikk av stabelen i Bergen lørdag 20. sept, og intet mindre enn tre Bodøklatrere klatret seg inn i finalene!

Juniorfinalene er gjennomført og Bodøklatrerne tok to pallplasser: Martine Limstrand var ett usselt forsøk unna NM-tittelen og kom på 2. plass i eldre junior jenter. Astrid Holand ble også bare skilt på forsøk og endte på 3. plass. Ole Marius Kristensen lå på 2. plass etter kvalik, men sleit mer i finalen og kom på 6. plass. Vi gratulerer alle med en knallgod innsats!

Resultatlister finner du her

Filmen om Adam Ondras rute "Change" i Flatanger er nå tilgjenglig for kjøp (ca 160kr) og nedlasting på nettsiden http://www.change-movie.com/.

Filmen tar for seg Ondras arbeid med ruta, samt diverse andre stopp rundt i Norge, inkludert Gjerdalen

Blant klatrerne i filmen, foruten verdensmesteren selv, er Magnus Midtbø, Rannveig Aamodt, Jomar Bekkelien og Hamarøys store ildsjel Knut Høivaag.


Tradisjon tro satser vi på en real grillfest i fjæra på Låter (Kjerringøy). Påmelding via nettbutikken. Kr 100,- per persinkluderer varm grill, varm badestamp, en velkomstdrink og snacks. Grillmat og øvrig drikke ordner den enkelte.18 års aldersgrense. Hvis været blir bra kan vi anbefale en tur på Strandåtinden før sosial hygge på kvelden.

Klubbkalender

lør nov 01 @11:00 - 02:30PM
Barneklatring
man nov 03 @10:00 - 01:00PM
Hunstad Øst Barnehage
man nov 03 @13:50 - 03:30PM
Bodø vgs
man nov 03 @17:30 - 07:30PM
Ungdomsklatring
tir nov 04 @12:00 - 01:00PM
Bodø vgs
tir nov 04 @17:30 - 06:30PM
Ungdomsklatring
ons nov 05 @08:10 - 09:50AM
Bodø vgs
ons nov 05 @16:30 - 07:30PM
Barneklatring
tor nov 06 @09:00 - 10:00AM
Mørkvedmarka skole
tor nov 06 @10:00 - 11:15AM
Bodø vgs