Jenteklatring torsdager kl1900

Klubbkveld på Kafka, visning av The Change og skitprat. Møtes kl 20.

Resulater fra NNM


Resultatene fra NNM ligger tilgjengelig under fanen NNM > Resultat.

Bodø klatreklubbs Jan Erik Paulsen har takket ja til jobben som ny trener for juniorlandslaget, og NKF har skrevet følgende på hjemmesiden sin:

"Jan Erik Paulsen er ansatt som ny juniorlandslagstrener. Han skal starte 1. januar 2015 men vil være med i planleggingen av opplegget rundt juniorlandslaget.

Han er en svært ivrig klatrer og er aktiv både som sportsklatrer og buldrer. Isklatring, alpint, fjell og storvegger står også på menyen. Han er også engasjert i den lokale klubben i Bodø der han har ukentlig oppfølging og ledelse av klubbens satsingsgruppe.

Jan-Erik er NKF hoveddommer, er trener 2 og var senest i september reiseleder for Norges tropp til Europamesterskapet i buldring for junior i Arco. Ifm. nordisk tau for junior i København 6. desember vil han også være reiseleder.

Arbeidsoppgavene vil være planlegging(og oppfølging) av treningen og konkurranser til juniorlandslagsutøverne(i samråd med utøverne og lokal trener), planlegging og arrangering av samlinger i Norge og utlandet, planlegging og oppfølging av utøverne ifm. nordisk, EYC og mesterskap.

Juniorlandslagstreneren vil jobbe tett sammen med både NKF sin sportsjef og landslagstrener.

NKF er svært fornøyd med denne ansettelsen og ser frem til å ha Jan Erik i staben."

Fullstendig sak hos NKF

Også Avisa Nordland har fått med seg ansettelsen, les saken her

Polarcup i Kabelvåg gikk av stabelen i helga og det var flotte representanter fra Bodø Klatreklubb som konkurrerte i de aller fleste klassene. Denne gangen var det flest ungdommer som dro av sted, men noen får voksne og to fra barneklatringen heiv seg også med i konkurransen.

Vi fikk pallplasser i nesten alle klassene. Den mest spennende finalen ble i jenter yngre junior. Der var det knallhard kniving om 1. plassen mellom Regine Storå og Sigrid Hustad Dypsund, begge fra Bodø klatreklubb. Etter to superfinaler stakk Sigrid Hustad Dypsund av med en knepen seier foran Regine Storå.

 

Hei alle sammen! 
 
Her kommer invitasjonen til Polarcupen i Kabelvåg 8.november.
 
  • Det blir som sagt avreise med hurtigbåt fra Bodø fredag 7. nov kl 18.00 til Svolvær, med retur tilbake søndag kl 16.00.
  • Overnatting i barnehagen rett ved hallen. Felles trening på søndag.
  • Påmelding innen tirsdag 4. november! 
  • Vi trenger at det er med noen voksne som kan ta ansvaret i barnehagen ved overnattingen. Anne Marthe og Stine kommer til å være i Kabelvåg under konkurransen, men overnatter ikke i barnehagen. 
  • Alle utgifter må dekkes av den enkelte. Vi har billig treningsavgifter og ingen loddsalg og dopapirsalg og pålagte dugnader, og derfor ikke økonomi til å dekke reisekostnader på Poalrcupen. Håper alle har forståelse for det. 
  • Hurtigbåten koster 366 kr t/r for barn og 732 kr t/r for voksne og sikkert noe midt i mellom for skoleelever? Alle må kjøpe billett selv, men jeg skal levere liste slik at de vet at vi kommer masse folk. 
  • Utgifter ellers er 50 kr i startavgift og 100 kr i overnatting (jeg melder inn felles fra Bodø klatreklubb). Ellers må hver enkelt ordne sin egen mat. 

Vi gleder oss til hyggelig og sosial helg med masse spennende og spenstige utfordringer både på tau og buldring :D

 

Hilsen Stine og Anne Marthe   

Klubbkalender

fre nov 28 @10:00 - 11:15AM
Bodø vgs
lør nov 29 @11:00 - 02:30PM
Barneklatring
søn nov 30 @13:00 - 03:00PM
Barnebursdag
man des 01 @17:30 - 07:30PM
Ungdomsklatring
tir des 02 @17:30 - 06:30PM
Ungdomsklatring
ons des 03 @16:30 - 07:30PM
Barneklatring
tor des 04 @13:30 - 03:30PM
UiN (friluftsliv)
tor des 04 @17:00 - 07:00PM
Juniorgruppa