Bodø klatreklubb har tatt i bruk Minidrett!

Det betyr at følgende må gjøres for å melde seg inn i klubben: 

Medlemskap i klubben skal søkes via MinIdrett. Dersom du ikke har konto i MinIdrett fra før av må denne opprettes("ny bruker" i høyre hjørne). I MinIdrett søkes medlemskap ved å trykke på "Medlemskap" -> "Finn ny klubb"(Søk etter Bodø Klatreklubb) -> Huk av Bodø Klatreklubb i boksen til høyre og "Send søknad". Søknaden vil bli behandlet fortløpende og du vil få faktura på epost.  

Hvis du har problemer, ber vi deg om å ta en titt på idrettsforbundet sine hjelpesider :)

Sveinung Råheim har oppdatert delen av Polarsirkelklatring som omfatter Bodø-området med både nye ruter oghelt nye klatrefelt (nye siden 2006 ihvertfall). Som om dette ikke var nok er herligheta gjort tilgjengelig som gratis nedlasting fra hans hjemmeside http://isklatring.no/.

Jan Erik Paulsen er som kjent trener for juniorlandslaget, og helgen 13.-14. juni har han tatt med seg 10 unge håpefulle til EM i Edinburgh. Blant deltakerne er BKKs Martine Limstrand, og det hele streames live her: http://www.ustream.tv/recorded/61889877

 

 

Ben Moon rakk akkurat å gå Rainshadow (9a) før han ble 49 år. Med andre ord ingen unnskyldning, selv for klubbens mer aldrende medlemmer, for ikke å gi gass i sommer. Video på MoonBlog: http://www.moonclimbing.com/blog/2015/06/rainshadow-film/ 

Tirsdagsklatringa starter opp den 5. mai. Da møtes vi ved Bunnpris på Rønvikleira kl 17:00 og drar dit flertallet vil. Den første tirsdagen i hver måned kan nybegynnere møte opp og være med ut på klatring. Dette er ikke et klatrekurs, men en mulighet til å prøve klatring på topptau sammen erfarne klatrere. Første anledning til dette i år blir 2. juni. Utstyr kan leies av klubben alle tirsdager. Mer informasjon og liste over ansvarlige finner du her. Listen over ansvarlige fra 12. mai vil bli lagt ut på torsdag.

Klubbkalender

No events

Bodø klatreklubb på facebook

Login