Polarcup på Hamarøy neste helg - 14. -15. mars! Vi håper så mange som mulig blir med. Dette er en lavterskel klatrekonkurranse for alle aldre - Det er både sosialt, uformelt og morsomt, pluss god trening :)
 
Vi kjører opp fredag ettermiddag (evt lørdag tidlig for de som vil) og overnatter i barnehagen. 
Koster 50 kr i påmelding, 50 kr per natt for overnatting og 150 kr for middag på lørdag (de tar både kort og kontanter).
Ellers spleiser vi på utgifter for bensin. 

Påmelding til    marthe.limstrand (ætt) gmail.com   via mail innen mandag 9.mars!
 
Vi trenger foreldre som kjører og som kan hjelpe til å ta ansvar i barnehagen. Meld fra om du kan kjøre og hvor mange plasser du har i bilen.
 
Vi ses til en flott klatrehelg!

 

Jubileumsnummeret av Veggslarv er nå tilgjengelig for alle i pdf (lenke). Vi ønsker alle god lesning. Minner om at papirutgaven i A4 av bladet fortsatt er tilgjengelig på Alstad. Snart er vi i gang med nytt nummer. Vi håper at DU vil bidra? Send aktuelt stoff til: sten_stenkjaer(ætt) hotmail.com .

Vi minner om to viktige datoer i februar! 

1. Årsmøte: Den 19. februar kl. 20.00 er det årsmøte i Bodø klatreklubb. Vi skal være i auditoriet i 2. etasjen i Mørkvedhallen. Saksdokumentene gjøres tilgjengelig på klubbens nettsider senest en uke før årsmøtet. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Flott hvis mange møter opp!


2. Årsfest: Hold av lørdag 7. februar! Da skal vi feire oss selv, spise god mat og fordele noen priser... Det kommer snart mer info om festen både på vår facebookside og på nettsida. Vi håper på å se mange av dere!

Mvh. Styret i BKK

Filmvisning av Valley Uprising førstkommende torsdag 290115 kl 2030 på Bodø videregående skole.

Polarcup - Tromsø 17. januar! 

Hei alle sammen og godt nyttår! Sender invitasjon til Polarcup Tromsø 17.januar. Håper det er en del som har lyst til å være med dit. Det blir ikke noe fellestur i år, og det er usikkert om Anne Marthe kommer til å dra. Men hvis det er noen som drar som ikke har overnatting i Tromsø er det bare å ta kontakt med Eirik Birkelund Olsen, så ordner det seg sikkert (-:

Polarcupen på Hamarøy er 14.mars. Dette blir en fellestur med overnatting i barnehage fra fredag til søndag. Sett av helga, så kommer vi tilbake med mer informasjon. 

Mvh. Intstruktørene på barne/ungdomsklatringen!

Klubbkalender

ons apr 01 @16:30 - 07:30PM
Barneklatring
tor apr 02 @17:00 - 07:00PM
Juniorgruppa