Hei .
17. mai nærmer seg, og borgertoget er en fin mulighet for å vise frem Bodø klatreklubb som en aktiv klubb med mange medlemmer, spesielt siden vi for tiden jobber med utvikling av ny innendørs klatrehall.
Vi tror dette er en fin måte å vise byens befolkning at vi har et aktivt og engasjert klatremiljø i Bodø.

Vi inviterer alle som har lyst, interesse eller engasjement for klatring til å gå sammen med Bodø klatreklubb under årets borgertog.

Oppmøtested er på Bankgata skole kl halv fire. Avgang kl fire.

Ønsker dere alle en riktig fin 17. mai, og håper vi ser dere i toget.

Med vennlig hilsen

Bodø klatreklubb

Tirsdagsklatringa starter opp den 5. mai. Da møtes vi ved Bunnpris på Rønvikleira kl 17:00 og drar dit flertallet vil. Den første tirsdagen i hver måned kan nybegynnere møte opp og være med ut på klatring. Dette er ikke et klatrekurs, men en mulighet til å prøve klatring på topptau sammen erfarne klatrere. Første anledning til dette i år blir 2. juni. Utstyr kan leies av klubben alle tirsdager. Mer informasjon og liste over ansvarlige finner du her. Listen over ansvarlige fra 12. mai vil bli lagt ut på torsdag.

Polarcup på Hamarøy neste helg - 14. -15. mars! Vi håper så mange som mulig blir med. Dette er en lavterskel klatrekonkurranse for alle aldre - Det er både sosialt, uformelt og morsomt, pluss god trening :)
 
Vi kjører opp fredag ettermiddag (evt lørdag tidlig for de som vil) og overnatter i barnehagen. 
Koster 50 kr i påmelding, 50 kr per natt for overnatting og 150 kr for middag på lørdag (de tar både kort og kontanter).
Ellers spleiser vi på utgifter for bensin. 

Påmelding til    marthe.limstrand (ætt) gmail.com   via mail innen mandag 9.mars!
 
Vi trenger foreldre som kjører og som kan hjelpe til å ta ansvar i barnehagen. Meld fra om du kan kjøre og hvor mange plasser du har i bilen.
 
Vi ses til en flott klatrehelg!

Hei alle medlemmer,


BKK vil holde klubbmøte i kjelleren på Kafka tirsdag 28. april kl. 19.30.
Hovedtemaet vil være sikkerhet i klubbens aktiviteter. Vi oppfordrer flest mulig til å stille, spesielt de som har ansvar for aktiviteter i klubben.
Det vil også bli vist en klatrefilm.
 
Vel møtt! :-)
 
Klatrehilsen,
Styret i Bodø Klatreklubb
 

 

Jubileumsnummeret av Veggslarv er nå tilgjengelig for alle i pdf (lenke). Vi ønsker alle god lesning. Minner om at papirutgaven i A4 av bladet fortsatt er tilgjengelig på Alstad. Snart er vi i gang med nytt nummer. Vi håper at DU vil bidra? Send aktuelt stoff til: sten_stenkjaer(ætt) hotmail.com .

Klubbkalender

man mai 25 @17:30 - 07:30PM
Ungdomsklatring
tir mai 26 @17:30 - 06:30PM
Ungdomsklatring
ons mai 27 @16:30 - 07:30PM
Barneklatring
tor mai 28 @17:00 - 07:00PM
Juniorgruppa

Bodø klatreklubb på facebook

Login