Vi minner om at det kun er få dager til halvårskort vår på Slakteriet på Alstad utløper! Alle som har halvårskort vår og som ønsker fortsatt tilgang, må derfor fornye til halvårskort høst i god tid før 1. juli . Reaktivering kan ta opp til 48 timer. 

Ønsker dere alle en god sommer!

 

Hei alle Bodøklatrere!

Utesesongen er i full gang, og de fleste har sluppet taket i plasten til fordel for fjell og vakker stein under fingrene.
Vi ønsker tilbakemeldinger fra dere om hvordan tilstanden på boltene er. Samtidig så ønsker vi å få tilbakemelding der dere opplever ruta som usikker med tanke på bakkefall, lange runouts, løst fjell o.l
Vi vil ta kontakt med de som har laget rutene for å høre om det er mulig å gjøre noe med disse tingene uten at det vil gå ut over rutas karakter.
Vi vil i tilfeller det ikke er mulig å gjøre noe med den enkelte rute, gi tilbakemelding til melder om dette. Oppgraderte ruter vil også annonseres.

Bodø Klatreklubb
v/boltegjengen

Klatreklubben har et godt kjent barne- og ungdomstilbud, men kanskje mindre kjent for allmennheten er gruppen for de godt voksne "Skrukketrollene". Abbonnent på klatreklubbens dugnadspris i mange år, Frode Nymo, har gått i bresjen for oppstarten av også denne gruppen, og de får nå omtale via NRKs forside. Les saken her.

Bodø Klatreklubb, gjennom Leonie, Georg og Pontus, gjorde en flott innsats på aktivitetsdagen for funksjonshemmede forrige helg! Arrangementet var et samarbeid mellom Bodø Kommune og Idrettskretsen. 

Les mer: Aktivitetsdag for funksjonshemmede 10. mai

Klubbkalender

tor jul 24 @17:00 - 07:00PM
Juniorgruppa
tor jul 31 @17:00 - 07:00PM
Juniorgruppa